Hosting Machine...

Premium Managed Wordpress

Je eigen Wordpress website, volledig ontzorgd en direct online. Met onze Premium Managed WordPress heb je geen omkijken meer naar het beheer van je WordPress website. Wij doen het technisch onderhoud voor je, zodat jij je kan richten op je content.

features Features
Pakket Managed Wordpress 25
Wordpress en e-mail klaar voor gebruik
1,00 /3 maanden*
Nu bestellen
 • WORDPRESS
  Wordpress al geïnstalleerd
 • SCHIJFRUIMTE
  25GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt dataverkeer
 • E-MAIL
  25 e-mailaccounts
 • GRATIS
  .com, .eu of .nl domeinnaam
Pakket Managed Wordpress 80
Wordpress klaar voor gebruik met meer ruimte en e-mails
1,00 /3 maanden*
Nu bestellen
 • WORDPRESS
  Wordpress al geïnstalleerd
 • SCHIJFRUIMTE
  80GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt dataverkeer
 • E-MAIL
  80 e-mailaccounts
 • GRATIS
  .com, .eu of .nl domeinnaam

Kwaliteit van de diensten Toelichting: Ik heb onlangs mijn accounts wat veranderd bij Hostmach. Daarbij vertelde de Engineer, dat hij mijn overblijvende account naar een beter functionerende server zou verhuizen. Ik had inderdaad wel wat kleine issues, wat zich vooral in webmail manifesteerde. Nu is alles helemaal in orde. En alles te danken aan t meedenken van de Engineer van Hostmach! Ondersteuning (per telefoon, e-mail, etc) Toelichting: Snelste responsetijden die ik ooit in een ticketing system/mail heb gezien! Ook bij verzoek me te bellen, supersnelle response. Een jaar geleden las ik in PCM een artikel over hosting van grote websites. Toen heb ik Hostmach uit dat artikel gelicht en ben er met een testaccount mee aan de gang gegaan. Dat beviel me zo goed, dat ik mijn hoofddomein heb verhuisd. Alleen tijdens het uitzetten van wat ik een testaccount noem, ging het even mis. Een kleine miscommunicatie, maar dat was binnen een uur helemaal opgelost. Klanten, collega's, familie en vrienden krijgen allemaal van mij het woord Hostmach te horen, als ik hen hoor zoeken naar een ISP!

- Michael Schellekens

Erg goede provider met snelle support en meerdere mogelijkheden om in contact te komen. Zelf ben ik ook te spreken over de geautomatiseerde scripts waardoor diensten snel aangepast kunnen worden. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de snelle support maakt dit een top ISP!

- Ronald Everduim

Ik ben nu een aantal maanden klant bij Hosting Machine en ben zeer tevreden. De bestelling ging snel en ik werd netjes op de hoogte gebracht van de verschillende stappen van het proces. Voor de bestelling werd ik zelfs via de mail al goed geholpen en heeft Hosting Machine aangeboden mij te bellen om zo samen het bestelproces na te lopen. Bij het bestelproces kreeg ik namelijk een foutmelding. Mijn eerste ervaring met Hosting Machine was dus al erg positief! Intussen bij het opstarten van mijn website wat problemen tegen gekomen. Via de chat waarlangs Hosting Machine support aanbied keurig hulp gekregen. Werkte snel en goed. Buiten kantooruren is de internationale support beschikbaar en ook die leveren uitstekend werk! Uiteindelijk moest er voor de oplossing van het probleem een serververhuizing plaatsvinden. Ook dat ging snel en ik heb daar vrijwel niets van gemerkt. Het personeel is erg netjes en is persoonlijk in de zin dat zij weten wie je bent en goed weten of en waarover je al eerder contact hebt gehad. Complimenten, dit zie je niet overal! Kortom, ik heb erg prettige ervaringen met Hosting Machine, ze leveren een zeer goede dienst voor een strakke prijs! Als ze dit zo door blijven zetten zal ik nog lang klant bij ze blijven!

- Erik Busstra

Je Wordpress site vandaag nog zorgenloos en veilig online!

Gratis
Gratis SSL-certificaten

Veiligheid en privacy voor jou en je bezoekers. Accepteer online betalingen en bescherm vertrouwelijke informatie door je gegevens te verzenden via een veilige, geverifiëerde en versleutelde verbinding. Je bezoekers zien het hangslot in de adresbalk van hun browser en weten dat ze veilig zijn. Helemaal gratis, voor al je domeinen, voor altijd!

Gratis 30 dagen uitproberen
Intelligent anti spam filter

Spammers vinden steeds nieuwe manieren om je ongewenste e-mail te sturen, met als gevolg dat conventionele spam filters gebaseerd op vaste regels al na korte tijd niet meer werken. Alhoewel het mogelijk is om de nodige regels met de hand aan te passen, is dit nauwelijks de moeite waard als je hieraan meer tijd moet besteden dan aan het steeds handmatig opschonen van je inbox. Ons Spam Experts intelligente anti spam filter gebruikt kunstmatige intelligentie om nieuwe bedreigingen te identificeren en past de regels automatisch aan. Zo houdt Spam Experts je inbox moeiteloos spamvrij.

Premium managed Wordpress pakketten vergelijken
Pakket Managed Wordpress 25
Wordpress en e-mail klaar voor gebruik
1,00 /3 maanden
Daarna €20 p/m
Pakket Managed Wordpress 80
Wordpress klaar voor gebruik met meer ruimte en e-mails
1,00 /3 maanden
Daarna €30 p/m
Nu bestellen Nu bestellen
Schijfruimte
50GB 110GB
Dataverkeer
gratis SSL-certificaten
24/7 ticket support
Klantenservice via Whatsapp
14 dagen bedenktijd
HOSTING
Domeinen doorlinken
1000Mb/s uplink per server
Anti-virus
Tool voor custom backups
Content voor volwassenen toegestaan
E-MAIL
E-mailaccounts
Webmail
Gebruik alle schijfruimte voor e-mail
Gebruik alle schijfruimte voor e-mail
gratis 30 dagen uitproberen Anti spam filter
Auto responders
E-mail forwarding
POP3 / SMTP / IMAP
Nu bestellen Nu bestellen

Veelgestelde vragen - FAQ

Wordpress zonder geheimen!

Wat betekent managed Wordpress?
 • Wij verzorgen de technische aspecten van je site, zodat jij je kunt richten op de inhoud.

  • Wordpress- en beveiligingsupdates worden automatisch uitgevoerd
  • Wij updaten op verzoek plug-ins
  • Wij maken periodieke backups

Hoeveel pagina's en plugins kan ik gebruiken?
 • Het is jouw website! Je kunt zoveel pagina's en plugins gebruiken als je wilt.

Wat is Wordpress?
 • WordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld en staat bekend om zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Via duizenden plugins en thema's kun je je WordPress website helemaal naar wens aanpassen, en dat zonder enige programmeerkennis.

Is de beschikbaarheid van mijn site en e-mails gegarandeerd?
 • Onze servers staan in een datacenter van topniveau en worden 24x7 bewaakt. Je krijgt 99,9% uptime garantie.

Kan ik Google Apps in combinatie met mijn hosting gebruiken?
 • Gebruik je Google Apps? Onze hostingpakketten bieden perfecte integratie met Google Apps. Wij verzorgen de juiste instellingen voor je.

Krijg ik ondersteuning en tecnische support?
 • Je krijgt snel en deskundig antwoord op al je vragen door ons team van specialisten, 7 dagen per week. Voor snelle vragen kun je ons ook bereiken via Whatsapp.

Zijn er extra of verborgen kosten?
 • Er zijn geen setup kosten, geen installatiekosten, etc. Gewoon geen praatjes.

Zijn mijn gegevens veilig?
 • Onze firewall en antispam- en antivirusssystemen plus up-to-date systeemsoftware garanderen een veilige omgeving voor je gegevens, site en e-mail.

Heb ik een eigen e-mailadres?
 • Je kunt een eigen e-mailadressen aanmaken, zoals bijvoorbeeld john@johndoe.com. Met IMAP blijft je e-mail altijd perfect gesynchroniseerd met je smartphone en computers thuis en op het werk, etc. etc.