Hosting Machine...

Hosting

Onze hosting biedt onbeperkt e-mail accounts, subdomeinen en domeinen doorlinken. Ook krijg je honderden voorgeïnstalleerde scripts waarmee je je website binnen enkele minuten online kunt zetten. Onze helpdesk is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Je website wordt ondergebracht op perfecte A-merk servers met cPanel, Cloudlinux e snelle drives, in een kwaliteitsnetwerk in Nederland met een gemiddelde uptime van 99,99%. Je e-mail wordt verzonden via Mailchannels, zodat je verzekerd bent van een snelle en betrouwbare aflevering van je berichten.

features Features
Pakket Extreme
Krachtige hosting met veel opslagruimte
1,00 /3 maanden*
Nu bestellen
 • SCHIJFRUIMTE
  240GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt dataverkeer
 • E-MAIL
  Onbeperkt e-mail accounts
 • GRATIS
  .com, .eu of .nl domeinnaam
populair
Pakket Plus
De juiste keuze voor je zakelijke site en e-mail
1,00 /3 maanden*
Nu bestellen
 • SCHIJFRUIMTE
  110GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt dataverkeer
 • E-MAIL
  Onbeperkt e-mail accounts
 • GRATIS
  .com, .eu of .nl domeinnaam
Pakket Hobby
Perfect voor je persoonlijke website
1,00 /3 maanden*
Nu bestellen
 • SCHIJFRUIMTE
  50GB
 • DATAVERKEER
  Onbeperkt dataverkeer
 • E-MAIL
  Onbeperkt e-mail accounts
 • GRATIS
  .com, .eu of .nl domeinnaam

Ik zit pas kort bij Hosting Machine, maar mijn ervaringen tot nu toe zijn heel positief. Snelle levering van diensten, maar met name de support is erg snel en adequaat heb ik gemerkt. En soms zelfs meer dan adequaat, toen ik problemen had met het installeren van WordPress op mijn domein en ik de hulp van Hosting Machine inriep, werd het helemaal voor me opgelost, ook al hadden ze dat eigenlijk niet hoeven doen. Dat zijn de extraatjes waardoor je je thuis voelt bij een provider. Als de support en service op dit niveau blijft, heeft Hosting Machine er een trouwe klant bij!

- Marloes Morshuis

Goedkope hosting met een zéér goede support.. dit heb ik wel anders meegemaakt bij mijn vorige provider... Zeer tevreden klant dus.

- Carlo

Het verbaast mij telkens weer dat de support mensen zo snel reageren om mijn problemen op te lossen. Super, daar kunnen veel bedrijven van leren! Het geeft het gevoel dat je ouderwetse service krijgt voor een dienst uit deze tijd. Beste Hosting Machine medewerkers, petje af, mijn complimenten!

- Ron van Lieshout

Creëer vandaag nog je online identiteit!

Snel en gemakkelijk
Honderden kant-en-klare gratis scripts!

Wij begrijpen dat niet iedereen de technische kennis heeft om zijn eigen website te bouwen. Dat is niet zo makkelijk, maar je wilt toch een eigen blog, fotogalerij, gastenboek of webwinkel. Dus wat is de oplossing? Onze hostingpakketten bieden Softaculous, een automatische script-installer. Dit betekent dat je eenvoudig en snel gebruik kunt maken van een groot aantal bekende systemen om je eigen blog, forum, gastenboek, webwinkel en nog veel meer binnen enkele minuten online te zetten. Hiervoor is geen enkel technische kennis nodig, want Softaculous doet alles automatisch!

Gratis
Gratis SSL-certificaten

Veiligheid en privacy voor jou en je bezoekers. Accepteer online betalingen en bescherm vertrouwelijke informatie door je gegevens te verzenden via een veilige, geverifiëerde en versleutelde verbinding. Je bezoekers zien het hangslot in de adresbalk van hun browser en weten dat ze veilig zijn. Helemaal gratis, voor al je domeinen, voor altijd!

Gratis 30 dagen uitproberen
Intelligent anti spam filter

Spammers vinden steeds nieuwe manieren om je ongewenste e-mail te sturen, met als gevolg dat conventionele spam filters gebaseerd op vaste regels al na korte tijd niet meer werken. Alhoewel het mogelijk is om de nodige regels met de hand aan te passen, is dit nauwelijks de moeite waard als je hieraan meer tijd moet besteden dan aan het steeds handmatig opschonen van je inbox. Ons Spam Experts intelligente anti spam filter gebruikt kunstmatige intelligentie om nieuwe bedreigingen te identificeren en past de regels automatisch aan. Zo houdt Spam Experts je inbox moeiteloos spamvrij.

Alle PHP versies bij je hosting

Wij weten maar al te goed dat niet alle software goed werkt met iedere versie van PHP. Daarom kun je je eigen PHP-versie direct in het controlepaneel van je hosting kiezen, zodat je script zonder problemen functioneert. Handig toch?


Filtering van uitgaande e-mail

Wij gebruiken Mailchannels voor de verzending van al je uitgaande e-mail. Zo weet je zeker dat uw mailtjes altijd aankomen en niet in een spambox belanden. Verder voorkomt Mailchannels opname in zwarte lijsten, met alle kosten en ongemakken die hiermee gepaard gaan.

backups

Cpanel

Controlepaneel cPanel

Wij bieden op al onze pakketten het beste controlepaneel: cPanel. cPanel is veilig, compleet en makkelijk in gebruik. Het controlepaneel is in veel verschillende talen beschikbaar, waaronder natuurlijk Nederlands.


 

 

backups
Alle hostingpakketten vergelijken
Pakket Extreme
Perfect voor je persoonlijke website
1,00 /3 maanden
Daarna €24 p/m
Pakket Plus
De juiste keuze voor je zakelijke site en e-mail
1,00 /3 maanden
Daarna €12 p/m
Pakket Hobby
Krachtige hosting met veel opslagruimte
1,00 /3 maanden
Daarna 7 p/m
Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen
Schijfruimte
240GB 110GB 50GB
Dataverkeer
gratis SSL-certificaten
24/7 ticket support
Klantenservice via Whatsapp
14 dagen bedenktijd
HOSTING
Domeinen doorlinken
FTP-accounts
Controlepaneel cPanel
1000Mb/s uplink per server
Statistieken
Cronjobs
Toegang via shell/SSH
File manager
Anti-virus
Tool voor custom backups
Content voor volwassenen toegestaan
E-MAIL
E-mailaccounts
Webmail
Gebruik alle schijfruimte voor e-mail
Gebruik alle schijfruimte voor e-mail
gratis 30 dagen uitproberen Anti spam filter
Auto responders
E-mail forwarding
POP3 / SMTP / IMAP
DATABASES
MySQL/MariaDB databases
PostgreSQL databases
Remote toegang tot databases
phpMyAdmin
phpPgAdmin
VOOR ONTWIKKELAARS
PHP 4.4 / 5.1 / 5.2 / 5.3 / 5.4 / 5.5 / 5.6 / 7.0 / 7.2
Perl
Ruby on Rails
jQuery
AJAX
Imagemagick
SSI (Server Side Includes)
Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen

Veelgestelde vragen - FAQ

De beste hosting voor je website!

Kan ik snel Wordpress, Joomla of een webwinkel installeren?
 • Ja! Met Softaculous Premium, een suite van honderden voorgeïnstalleerde scripts. Deze zijn geïntegreerd in het controlepaneel en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op je website en worden automatisch geupdate naar de nieuwste versie. Softaculous vereenvoudigt ook de migratie van Wordpress sites, via de ingebouwde backup en restore van de volledige sites. Voor actuele informatie over de beschikbare scripts, bezoek de Softaculous website.

Is de beschikbaarheid van mijn site en e-mails gegarandeerd?
 • Onze servers staan in een datacenter van topniveau en worden 24x7 bewaakt. Je krijgt 99,9% uptime garantie.

Kan ik Google Apps in combinatie met mijn hosting gebruiken?
 • Gebruik je Google Apps? Onze hostingpakketten bieden perfecte integratie met Google Apps. Wij verzorgen de juiste instellingen voor je.

Krijg ik ondersteuning en tecnische support?
 • Je krijgt snel en deskundig antwoord op al je vragen door ons team van specialisten, 7 dagen per week. Voor snelle vragen kun je ons ook bereiken via Whatsapp.

Zijn er extra of verborgen kosten?
 • Er zijn geen setup kosten, geen installatiekosten, etc. Gewoon geen praatjes.

Zijn mijn gegevens veilig?
 • Onze firewall en antispam- en antivirusssystemen plus up-to-date systeemsoftware garanderen een veilige omgeving voor je gegevens, site en e-mail.

Heb ik een eigen e-mailadres?
 • Je kunt een eigen e-mailadressen aanmaken, zoals bijvoorbeeld john@johndoe.com. Met IMAP blijft je e-mail altijd perfect gesynchroniseerd met je smartphone en computers thuis en op het werk, etc. etc.